Giveaway by Blog The Story of Mommy EEZ

Perghhh nervous kita nak buat 1st giveaway (GA) dekat blog. Sebelum ni pernah buat dekat Instagram je demi mengumpul followers yang sudi follow @kiddie.oasis . Hari tu macam seronok plak join giveaway bloggers2 lain so sempena nak mengambil keberkatan yang Allah SWT bagi pada bulan Ramadan ni, mommy eez nak share 3 hadiah ni dengan 3 BLOGGERS BERTUAH~

 


1 x Radio Quran dari Baby Pian dan bacaan ayat2 Al-Quran dialunkan oleh 
Ustaz Fakhrul dari UNIC

 

1 x Mini Sejadah dari The Prayer Mat

 

1 x Kurma Ajwa with Gift Box

 

Maghiiii kita tengok macam mana nak join GA by Blog The Story of Mommy EEZ yang poyo royo ni.


Syarat2 penyertaan GiveAway by The Story of Mommy EEZ

1. Follow blog ni dan Instagram @kiddie.oasis <--- klik je di sini

 

2. Buat satu entry post bertajuk 'GiveAway by Blog The Story of Mommy EEZ'

 

3. Share link entry post giveaway dan nama Instagram korang ke ruangan komen bawah post ni. Nanti mommy eez akan stalk korang semua muahahaha~~~

 

4. Giveaway ni bermula dari tarikh hari ni 15hb Mac 2024 sehingga 8 April 2024 (bersamaan dengan 28 Ramadan 1445H). Ikutkan hati nak ambil tarikh 27 Ramadan sebab nak ambil semangat Lailatuqadr tapi sebab waktu tu hari Sabtu-Ahad jadi, takut tak sempat nak umum on time. Lagipun tarikh ni mungkin akan extend kalau tak ada sambutan hangats.. isk isk isk... ye la kita blogger sendu je. Followers ciputs. Tapi, tak pe selagi tak cuba buat giveaway mommy eez pun tak tahu akan ada sambutan ke tak kan?


5. Keputusan pemilihan pemenang bergantung pada cara korang tulis blog entry korang. Kalau ada yang menarik hati, menghiburkan hati dan menyentuh hati mommy eez insha Allah terpilih. Kalau susah sangat mommy eez nak pilih, pakai Wonder Wheels je lah.. eh Wheels of Names ni.. hihihi~~~

 

Harapnya syarat2 yang mommy eez bagi ni mudah je lah kan. Tazaba nak tengok blog korang yang comey2 dan minimalist ittew!

 

Apa2 pun salam perkenalan buat bloggers yang baru jumpa blog mommy eez ni. Kita tak muda sangat dan tak tua sangat. Yang sedang2 aja! Chewaaah~~~ . Enjoy the giveaway session and have a blessed Ramadan for all of us insha Allah.. Aaameeen!

 

Lavvv,

Mommy EEZ

www.kiddieoasis.com.my

12 comments:

  1. Bismillah...Cuya join!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2024/03/giveaway-by-blog-story-of-mommy-eez.html

    ig : @suhaxee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah terima kasih sudi join GA kita =D

      Delete
  2. Assalamualaikum, saya join...
    https://sharhanah.blogspot.com/2024/03/ga-by-blog-story-of-mommy-eez.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam.. Alhamdulillah terima kasih sudi join GA kita =D

      Delete
  3. Cie join. IG: roziahmuhammadnor

    http://www.roziahmuhammadnor.com/2024/03/giveaway-by-blog-story-of-mommy-eez.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah terima kasih sudi join GA kita =D

      Delete
  4. Kita dah join tau 🤭
    https://www.syuderis.com/2024/03/giveaway-by-blog-story-of-mommy-eez.html?m=1

    ReplyDelete
  5. syu join..

    https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2024/03/giveaway-by-blog-story-of-mommy-eez.html

    ReplyDelete

Popular Posts